Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metodă inedită prin care un club sportiv vrea să facă rost de bani!

sport
Au trecut peste 4 luni de când am venit la CSTA București. Cu emoții am pășit în curtea mare a clubului de pe malul lacului Băneasa, scrie pe pagina de socializare sefa clubului sportiv, Victoria Friedmansky. 'Aparent un club părăsit ...așa mi-a făcut inițial impresia.  Ulterior am descoperit aici un grup de antrenori implicați care scot rezultate anuale cu sportivii lor. Medalii multe s-au luat aici în decursul anilor. Mereu am încercat în domeniile în care am lucrat să fiu aproape de tineri și copii. Acum, mă gândeam și întrebam ce pot face eu pentru ei? Cu siguranță merită modernizări, investiții și condiții. Pentru început mi-a fost foarte clar că trebuie să atragem sponsorizări. Și după doar 3 luni prima sponsorizare de peste 8000 lei a sosit... sper să vină și altele. Dar tot nu e de ajuns' mai mentioneaza aceasta.
Anul acesta este un an greu de pandemie cu bugete mai mici peste tot. Până în 25 mai ne puteți ajuta și voi cu câte puțin! Mai exact cu 3,5% din impozitul pe veniturile fizice. Tot ce trebuie să faceți este să completati formularul de mai jos. Durează fix 2 minute. Eu vă promit în schimb să vă țin la curent cu activitatea noastră pe pagina de facebook CSTA București.  Între timp mai căutăm firme care doresc să ne sponsorizeze în schimbul publicității oferite de către sportivii noștri. Ne găsiți pe Aleea Matelotilor nr. 1 pentru discuții.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.