Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metoda perfect legală la care apelează românii pentru polița RCA mai ieftină. Aproape două milioane de oameni au folosit-o

promotor.ro
polita rca

În contextul în care asigurarea RCA se scumpește tot mai mult, românii au găsit o soluție legală pentru a scoate mai puțini bani din buzunar. Soluția constă în achiziționarea unei polițe de la asiguratori străini în baza pașaportului european.

Această metodă a fost adusă în atenție de europarlamentarul Vlad Gheorghe, care a explicat că, potrivit legislației europene, orice asigurator dintr-un stat membru al Uniunii Europene poate vinde polițe de asigurare RCA în alt stat membru, inclusiv în România, printr-o notificare.

„Deci, un asigurator în cazul ăsta din Cipru sau din altă țară poate pur și simplu să vândă la noi polițe în condiții legale dacă notifică autoritățile române. Și cu ocazia asta o grămadă de români, respectiv aproape 2 milioane, și-au făcut deja polițe RCA la asiguratori din afara României.

RCA, la prețuri rezonabile

Nu facem reclamă la asiguratori, dar spunem că e legal, e ok și puteți să căutați pe net să vă faceți polițe RCA la astfel de asiguratori.

Nu trebuie să fie din România, trebuie doar să fie agrementați în România prin simpla notificare, adică prin pașaport european pentru asiguratori. Și uite așa, oriunde te afli în Uniunea Europeană, poți să-ți cumperi un RCA la prețuri rezonabile”, susține europarlamentarul Vlad Gheorghe pe rețelele de socializare.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.