Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metoda unui prefect de a scoate oamenii la vot: 'Când veți veni cu petiții la mine vă voi cere să îmi arătați dacă ați votat'

Inquam Photos / Octav Ganea
vot alegeri parlamentare

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare (ex-PNL), a transmis duminică îndemnuri la vot în care le-a cerut alegătorilor să își imagineze consecințele neparticipării la urne.

Citește și: Momente incredibile în plenul CSM: Klaus Iohannis s-a ridicat şi a plecat, refuzând să le răspundă magistraţilor/ VIDEO

„Data viitoare când vă veți plânge pe fb că nu merg bine lucrurile în țară sau când veți veni cu petiții la mine să îmi veți spuneți că aleșii dvs. nu fac nimic pentru dvs., vă voi cere să îmi arătați dacă ați votat la aceste alegeri. Voi plânge pe umărul dvs., dar nu vă voi putea ajuta. Imaginați-vă asta!”, a scris prefectul Emanuel Soare pe pagina sa de Facebook.

„Așa cum stați dvs. în case și nu ieșiți la vot, așa stau și politicienii care, în următorii 4 ani, vor râde de toate văicărelile și plângerile dvs. legate de ei. Dacă dvs. nu vă pasă suficient cât să ieșiți din casă să votați, lor de ce le-ar păsa? 4 ani fără alte alegeri. Imaginați-vă asta!”, a mai scris prefectul pe alt cont al său de Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.