Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 se desfăşoară în sistem pendulă, după ce a fost întreruptă din cauza unei probleme tehnice

ceccarbusinessmagazine.ro
metrou metrorex

Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 se desfăşoară în sistem pendulă, după ce a fost întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului, potrivit news.ro.

Metrorex a informat joi că, începând cu ora 10:45, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului.

”Prin acest sistem sunt controlate semnalele, macazele şi circuitele de cale. Până la remedierea defecţiunii, se încearcă reorganizarea circulaţiei în sistem pendulă. În aceste momente, personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situaţiei”, preciza Metrorex.

Călătorii au fost informaţi, atât la intrarea în staţiile Magistralei 5 de către personalul comercial, cât şi prin intermediul instalaţiilor de sonorizare de la nivel vestibul şi peron. Ulterior, Metrorex a anunţat că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reorganizată începând cu ora 11:50, a

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.