Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mezinul fostului preşedinte egiptean Mohamed Morsi a fost înhumat lângă tatăl său

Operation World
Egipt harta

Fiul cel mic al fostului preşedinte egiptean Mohamed Morsi, Abdullah, decedat miercuri noapte la doar 24 de ani în urma unui atac de cord, confirmat în urma autopsiei, a fost înhumat vineri lângă tatăl său, transmite EFE potrivit Agerpres.

Procuratura din Gizeh a ordonat joi efectuarea unei autopsii. Avocatul lui Morsi, Abdelmoneim Abdelmaqsud, a declarat pentru EFE că autopsia a confirmat decesul în urma unei crize cardiace şi a dezminţit zvonurile privind un posibil consum de stupefiante. Ulterior, autorităţile au autorizat înhumarea.

Trupul neînsufleţit al lui Abdullah a fost predat familiei la primele ore ale zilei de vineri, în morga din Zeinhum, unde rudele sale au organizat o ceremonie religioasă în moscheea complexului, după cum a informat fratele lui Abdullah, Ahmed, pe contul său de Facebook.

Ahmed a mai anunţat că Abdullah a fost înhumat în cimitirul Nasr City, din estul capitalei Cairo, unde a fost înhumat şi tatăl său, la 18 iunie.

"Odihneşte-te în pace dragul meu, alături de iubitul tău tată. Fie ca Dumnezeu din ceruri şi de pe pământ să-ţi păstreze vie amintirea şi să mânjească numele tuturor celor care l-au mânjit pe al tău", a scris Ahmed.

Abdelmaqsud a precizat că doar familia a putut asista la înhumare, pe fondul unor măsuri de securitate stricte şi al tăcerii oficiale şi a mass media, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu două luni şi jumătate, la moartea lui Morsi, la vârsta de 67 de ani şi după 6 ani petrecuţi în închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.