Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare strategică a lui Marian Vanghelie

vanghelie

O sumedenie de partide, unele atat de mari incat incap intr-un lift, se dau de ceasul mortii sa prinda procentajul minim pentru a intra in Parlament. Combinatii, aliante, absorbiri si asocieri de tot felul abunda acum in spatiul politic, de nu se mai stie cine e cine.

Vezi și: Sorin Ovidiu Vântu provoacă TURBULENȚE: Ce ARUNCĂ direct din PUȘCĂRIE despre presă și politicieni

Cea mai inteligenta miscare ii apartine, insa, lui Marian Vanghelie. Fara prea mult zgomot si departe de reflectoare, a incheiat un protocol cu Partidul Ecologist Roman. Nu este o alianta in termenii consacrati ai acesteia. Este doar o forma de colaborare care se dovedeste a fi bine gandita.

Bineinteles, Marian Vanghelie nu participa la alegeri. In schimb, si-a pus cativa oameni de-ai lui pe listele Partidului Ecologist Roman. „Sunt cateva ONG-uri si sindicate care sustin Partidul Ecologist, la fel si domnul Vanghelie si-a declarat intentia de a sustine Partidul Ecologist”, a declarat Danut Pop, presedintele partidului. Cu spectacole in regie proprie, cu iesiri la rampa si declaratii belicoase, Traian Basescu  se razboieste cu toata lumea si isi impinge partidul spre un procentaj de 5%. Cel putin, zice el. Spune ca, peste asteptarile multora, va avea oameni in Parlament, si nu putini. Calin Popescu Tariceanu, desi cu suisuri si coborari in sondaje, ar avea sanse sa isi aduca partidul intr-o pozitie

favorabila, sa zicem 6%, cifra cea mai apropiata de adevar, pana la urma. Dar asta, evident, cu eforturi si emotii pe masura. Timp in care, discret si printr-o mutare simpla, Marian Vanghelie are sanse sa-si trimita cativa oameni in Parlament fara prea multa bataie de cap. Nu este nevoie de vreo campanie deosebita, „baietii din cartier” fiind o armata disciplinata, care, in fata urnelor, inclina balanta pana la limita castigului. Hai sa nu spunem 5%, ceea ce ar fi ideal pentru el si o surpriza pentru multi. Dar nici un 4% nu trebuie neglijat, fiind un bobarnac dat multora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.