Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare SURPRIZĂ în televiziune! După ce a anunţat că renunţă la cariera de prezentator, a revenit la acelaşi post

pixabay.com
diverse, stiri

Mișcare surpriză în televiziune! Christian Sabbagh a revenit la Kanal D încă din acest weekend, el urmând să realizeze noi ediţii ale emisiunii de investigaţii "Sabbagh în acţiune", informează Cancan.

Sâmbătă, 5 august, de la ora 22.00, emisiunea de investigaţii "Sabbagh în acţiune" a revenit la Kanal D cu noi episoade menite să aducă în atenţia telespectatorilor cazuri şi abuzuri grave, situaţii limită şi operaţiuni sub acoperire.

Gigi Becali surprinde pe toată lumea! Vrea să revină în politică cu o singură condiție: 'Eu nu pot să salvez țara singur'

În prima ediţie, jurnalistul Christian Sabbagh a prezentat noi amănunte despre drama unei femei care trăia în concubinaj cu tatăl său, totul cu ştirea mamei. Sabbagh se declară revoltat de decizia bărbatului de a o chema în judecată chiar pe victimă, motivul fiind unul halucinant. "A fost unul dintre puţinele momente în care nici nu am mai ştiut cum să reacţionez ca jurnalist. Aşa că am făcut-o ca om. Indignarea m-a sufocat şi i-am promis tinerei că îi voi da viaţa şi libertatea înapoi. Am reuşit, însă fantomele trecutului nu o lasă deloc în pace. Ce a născocit tatăl vitreg ca răzbunare pentru că a rămas cu o singură concubină… este strigător la cer", a declarat Christian Sabbagh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.