Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcări de trupe în presă: Noi plecări din scena 'mustind de băsism' a EVZ

evz evenimentul zilei

Continuă plecărire la cotidianul "Evenimentul zilei" către "România liberă". După Mălin Bot, fostul coordonator al site-ului evz.ro, alţi doi jurnalişti de la EVZ şi B1 TV au plecat la publicaţia deţinută de Dan Adamescu: Mircea Marian şi Silviu Sergiu.

Cei doi jurnalişti de la secţia "Politic" au anunţat pe Facebook mutarea la "România liberă", precizând că gestul lor nu se doreşte a fi o lovitură dată EVZ. O poziţie mai dură a avut redactorul-şef al "Evenimentului zilei", Simona Ionescu. Acesta a detaliat motivele plecării celor doi jurnalişti şi a anunţat că ziarul pe care îl conduce face angajări.

Vezi şi: Evz se destramă. Pe cine va susține politic România Liberă?

"EVENIMENTUL ZILEI FACE ANGAJARI. A venit toamna, politicienii se pregatesc de alegeri, au nevoie de media. Scenariu vechi, pe care l-am mai traversat prin presa ultimilor 26 de ani. Dintr-odata, Dan Adamescu, patronul de la Romania libera, s-a hotarat sa investeasca in ziar si sa schimbe echipa. Asa ca redactia EVZ a inceput sa se goleasca de formatorii de opinie. A plecat Malin Bot, urmeaza sa plece Mircea Marian si Silviu Sergiu. Fiecare a ales sa iasa din scena ”mustind de basism” a EVZ, iar oferta financiara e de inteles intr-o mare masura. Imi pare rau de despartirea de Mircea si Silviu, nu ne-am batut, nu ne scoatem ochii si, probabil, ca vom mai bea o cafea impreuna. Ei spun ca nu mai cred in Traian Basescu, eu, Dan si alti cativa credem ca e politicianul care a facut ceva pentru tara, schimba lucruri si convinge", scrie Simona Ionescu pe Facebook, precizând că ziarul organizează un concurs pentru ocuparea posturilor vacante.

Vezi şi: Un cunoscut legist, mărturie cutremurătoare: Ioan Gyuri Pascu putea fi salvat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.