Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mi s-a permis să ies din cușcă, afirmă Regele Charles în timpul unei vizite

WPA Pool//Getty Images
regele charles

Regele Charles a glumit joi, spunând că i s-a permis să iasă „din cușcă”, în timp ce se afla în vizită la un colegiu militar, într-unul dintre ultimele sale angajamente publice după ce s-a întors la activitatea oficială în urma diagnosticului de cancer, potrivit Mediafax.

 

Regele Carol a glumit că i s-a permis „să iasă din cușcă", joi, în timp ce monarhul britanic a vizitat un colegiu de pregătire militară, în cadrul celui mai recent angajament al său de când a revenit la îndatoririle publice după diagnosticul de cancer, relatează Reuters.

„Îmi cer scuze că v-am luat prin surprindere, dar când a apărut această oportunitate și mi s-a permis să ies din cușca mea, am vrut să vin să văd", le-a spus el soldaților în timp ce se întâlnea cu personalul și familiile acestora la 3 Royal School Of Military Engineering din sudul Angliei.

Regele în vârstă de 75 de ani a fost „foarte încurajat" să revină la îndatoririle publice, a declarat Palatul Buckingham când și-a reluat angajamentele la sfârșitul lunii trecute, în timp ce nepotul său Peter Phillips a declarat într-un interviu televizat că unchiul său a fost frustrat de ritmul recuperării sale.

Vizita a fost al doilea angajament al regelui în două zile, după ce miercuri a găzduit prima petrecere anuală în grădină la Palatul Buckingham.

Cu toate acestea, angajamentele regelui Charles au făcut imposibilă întâlnirea cu fiul său, prințul Harry, care a mers în Marea Britanie săptămâna aceasta. Reprezentantul lui Harry a spus că o reîntâlnire între Charles și fiul său înstrăinat „nu va fi posibilă din cauza programului plin al Majestății Sale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.