Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michael Ballack îl vrea pe Klopp selecţioner al Germaniei

thisisanfield.com
Jürgen Klopp

Juergen Klopp ar fi selecţionerul ideal al naţionalei de fotbal a Germaniei pentru că el "simbolizează toate atitudinile germane", a spus fostul căpitan al echipei naţionale, Michael Ballack, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Klopp, în vârstă de 56 de ani, a declarat luna trecută că demisionează din funcţia de antrenor al lui Liverpool după acest sezon şi intenţionează să-şi ia o pauză înainte de un posibil nou contract în altă parte.

El a fost mult timp considerat un candidat de top pentru postul de antrenor principal la echipa naţională a Germaniei, în condiţiile în care actualului selecţioner Julian Nagelsmann îi expiră înţelegerea în vară.

"În mod normal, pentru Klopp următorul pas ar trebui să fie la naţionala de fotbal a Germaniei. Ne-ar plăcea asta pentru că el simbolizează toate atitudinile germane. Avem nevoie de lideri ca el", a spus Ballack.

Klopp, care le-a mai antrenat pe Mainz 05 (2001-2008) şi Borussia Dortmund (2008-2015), a câştigat şapte trofee cu ''cormoranii'': un titlu în Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Cupa Mondială a Cluburilor (2019), Supercupa Angliei (2022) şi Cupa Ligii engleze (2022).

În prezent, Liverpool este lider în Premier League după 25 de etape, cu 57 de puncte, având un punct mai mult decît Manchester City, ocupanta locului 2, şi două mai multe faţă de Arsenal Londra, locul 3.

Liverpool şi Manchester City se vor înfrunta în campionat pe 10 martie, în etapa a 28-a.

Germania va găzdui în această vară turneul final al EURO 2024 unde este calificată şi naţionala României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.