Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michael Gorke este noul selecţioner al naţionalei de baschet masculin

Baschet

Echipa nationala de baschet masculin abordează a treia fază a precalificarilor pentru FIBA EuroBasket 2025 cu o formulă nouă pe banca tehnică. În condiţiile în care Dragan Petricevic nu va mai continua activitatea în staff-ul Vulturilor, aceştia vor fi coordonaţi de tehnicianul israelian Michael Gorke, un antrenor recomandat de mentorul tehnic al Federaţiei Române de Baschet, reputatul Pini Gershon, informează FR Baschet, potrivit news.ro

În vârstă de 50 de ani, Gorke a antrenat în sezonul precedent gruparea Hapoel Haifa, echipă unde îşi începuse şi cariera de jucător. De-a lungul celor 17 ani de antrenorat, "Mickey" Gorke s-a aflat pe banca tehnică a mai multor echipe din ţara lui natală, printre care Maccabi Haifa sau Bnei Herzliya.

Noul selectioner urmează să comunice în curând jucătorii pe care se va baza în cele patru jocuri pe care România le are de disputat în această vară, în cadrul FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers - Third Round, cu Albania şi Slovacia (în duble manse), pe 19, 22 şi 29 iulie şi pe 2 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.