Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michael Laudrup a refuzat categoric Real Madrid

twitter.com
campionii Real Madrid

Publicaţia AS notează că Michael Laudrup a refuzat orice colaborare cu Real Madrid generând astfel o iritare şi mai profundă în birourile grupării blanco, mai ales după ce discuţiile cu Antonio Conte s-ar fi impotmolit, informează mediafax.

Antonio Conte este văzut de club ca principalul favorit pentru a duce mai departe munca lui Julen Lopetegui, dar italianul a invocat două motive pentru care încă nu a semnat contractul: declaraţia lui Ramos de la finalul El Clasico, atunci când căpitanul a spus că „Respectul nu se impune, se câştigă”, dar şi din cauza duratei contractului, aspect în privinţa căruia cele două nu au căzut încă de comun acord.

Iar Real Madrid a pierdut şi varianta B pentru banca tehnică. Conform surselor AS, Michael Laudrup, în prezent liber de contract, a fost ofertat, dar a refuzat! Deşi a făcut istorie ca jucător al lui Real Madrid, antrenorul nu este convins că poate îndeplini obiectivele cu actualul lot şi, în aceeaşi măsură, nu e convins de viitorul clubului.

Primul nume care a fost făcut public de televiziunea din capitala Spaniei e cel al lui Laudrup, tehnician cu o vastă experienţă, anunţ făcut cu două săptămâni înainte de demiterea lui Julen Lopetegui.

Danezul şi-a început cariera în ţara natală, la Brondby, club pe care l-a condus între 2002 şi 2006, iar apoi a urmat experienţa din Spania. În 2007, preşedintele lui Getafe, Angel Torres, i-a oferit clubul pe mână, dar danezul a renunţat în sezonul 2017-2018, când a lăsat echipa pe locul 14. Pentru Laudrup au mai urmat Spartak Moscova, Mallorca, Swansea şi două echipe din Qatar, Al Duhail şi Al Rayyan.

În prezent, Laudrup e liber de contract de pe 30 iunie. Laudrup este un fost mare fotbalist al echipelor Real Madrid şi Barcelona. Pentru catalani a evoluat între 1989 şi 1995, timp în care a câştigat Liga Campionilorşi 4 campionate, ca mai apoi să facă pasul la rivala Real Madrid pentru care a evoluat între 1994 şi 1996 şi cu care a câştigat un campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.