Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michael Phelps bate record după record: A câştigat a 19-a medalie de aur la Olimpiadă

Michael Phelps

Inotatorul Michael Phelps a obtinut a 19-a medalie olimpica de aur la Jocurile Olimpice, dupa ce s-a impus alaturi de stafeta SUA in proba de 100 metri liber la Rio de Janeiro.

Phelps, in varsta de 31 de ani, se afla la a 23-a medalie olimpica. El a castigat aurul alaturi de Caleb Dressel, Ryan Held si Nathan Adrian. Inainte de Jocurile Olimpice, sportivul a declarat ca tinteste patru medalii de aur.

"Vreau sa iau patru medalii de aur. E insa usor de spus. Si in 2012 am vrut sa-mi apar titlul la 200 m fluture si n-am reusit", a comentat Phelps pentru Die Welt. "Nimeni nu pune mai multa presiune asupra mea decat o fac eu insumi", a adaugat el.

Phelps a spus ca a facut obiectul a numeroase controale antidoping: "In acest an am oferit esantioane de sange si urina de cel putin doua ori pe luna, uneori chiar de trei ori". El a adaugat: "Cand e vorba de controale anti-doping, sunt probabil cel mai testat sportiv din istoria Olimpiadelor".

Jocurile Olimpice de la Londra l-au incoronat pe Michael Phelps cu titlul de cel mai medaliat atlet olimpic din istorie, cu 22 de reusite, dintre care 18 de aur, anunţă ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.