Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michel Preud'homme: Știu deja de interesul lui Ajax pentru Răzvan Marin. Au fost deja impresionaţi

www.libertatea.ro
Răzvan Marin

Michel Preud'homme (60 de ani), antrenorul lui Răzvan Marin la Standard Liege, a confirmat interesul lui Ajax Amsterdam pentru mijlocaşul român. Fostul portar de legendă spune că "lăncierii" au fost impresionaţi de prestaţiile lui Marin în Belgia şi că ştie despre interesul lor, potrivit mediafax.

”Răzvan nu m-a întrebat nimic, dar ştiu deja de interesul lui Ajax. Fostul meu asistent (n.r. - Alfred Schreuder) lucrează acolo. Au fost deja impresionaţi. Dacă transferul va fi unul reuşit? Cât timp nu este oficial, nu se ştie.

Dar eu nu cred că va fi un transfer ratat. S-ar integra perfect în jocul lor. Dacă te uiţi la nivelul lui Ajax, ar fi o recompensă majoră pentru el. Merită asta”, a spus antrenorul lui Standard, citat de standaard.be.

Presa din Olanda a anunţat luni seara despre înţelegerea dintre Ajax şi Standard Liege pentru Răzvan Marin. Transferul ar urma să se facă în schimbul a 12 milioane de euro, iar mijlocaşul român ar urma să-l înlocuiască pe Frenkie de Jong (21 de ani), care va merge la Barcelona în vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.