Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michelle-Lee Ahye din Trinidad Tobago, finalistă olimpică şi mondială în proba de 100 m, a fost suspendată pentru o perioadă de doi ani

Queen Atletica
antidoping

Atleta Michelle-Lee Ahye din Trinidad Tobago, finalistă olimpică şi mondială în proba de 100 m, a fost suspendată pentru o perioadă de doi ani pentru necomunicarea locaţiei sale în vederea controlului antidoping, a anunţat, marţi, Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), citată de AFP potrivit Agerpres.

Clasată pe locul 6 la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, în probele de 100 şi 200 m, apoi din nou pe acelaşi loc la Campionatele Mondiale de la Londra din 2017 la 100 m, medaliata cu bronz mondial la ştafetă 4x100 m în 2015 este suspendată până în aprilie 2021 şi va rata Jocurile Olimpice de la Tokyo (24 iulie - 9 august).

Michelle-Lee Ahye (27 ani), suspendată provizoriu din 30 august 2019, nu a putut participa la Mondialele de la Doha din luna septembrie. Ea poate face apel la această decizie.

Atleţii de performanţă sunt supuşi la obligaţii stricte de localizare cotidiană pentru a permite controale antidoping inopinate. În cazul neprezentării la trei controale în mai puţin de un an (fie control ratat, fie necomunicarea localizării sau imprecisă), ei riscă o suspendare pentru doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.