Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michelle Obama se retrage din viaţa publică pentru a petrece mai mult timp cu familia

www.wikipedia.org
Barack si Michelle Obama

Fosta Primă Doamnă Michelle Obama se retrage din viaţa publică pentru că vrea să petreacă mai mult timp cu familia, dar nu a renunţat în totalitate la responsabilităţile politice. Ea s-a implicat îndeaproape în campania de susţinere a lui Joe Biden.

După ce a devenit un model pentru mulți americani, datorită carismei şi devotamentului său, soția fostului președinte Barak Obama, Michelle, are în plan să se retragă din viaţa publică şi să se focuseze pe viaţa de familie şi pe activităţile din cadrul fundaţiei pe care o deţine alături de soţul ei. A anunțat acest lucru în interviul E People. Michelle îşi doreşte să formeze o nouă generaţie de tineri care să poată reprezenta cu mândrie „liderii de mâine”, potrivit mediafax.ro.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

Ea a mai spus că va putea să se bucure intens de momentele petrecute la golf cu soţul ei.

Chiar dacă a părăsit Casa Albă, fosta Primă Doamnă Michelle Obama nu a renunţat în totalitate la responsabilităţile politice, ba chiar s-a ocupat îndeaproape de campania lui Joe Biden şi s-a vaccinat recent împotriva COVID-19. Prin exemplul personal a precizat că este singura modalitate de a reveni la viaţa de dinainte.

Michelle Obama s-a implicat inclusiv în scriere de memorii şi joacă alături de păpuşi într-un spectacol Netflix care îşi propune să-i înveţe pe copii despre gătitul casnic.

„Această perioadă mi-a dat înapoi acele momente pierdute cu fetele care ar fi trebuit să părăseacă demult cuibul. Ei bine, s-au întors!”, a spus fosta Primă Doamnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.