Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michelle Obama şi starul NBA Lebron James au decis să-şi unească forţele pentru a promova votul anticipat în Statele Unite

Mashable
michelle obama vogue

Fosta Primă Doamnă americană Michelle Obama şi starul NBA Lebron James au decis să-şi unească forţele pentru a promova votul anticipat în Statele Unite, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Organizaţia "When We All Vote" a soţiei lui Barack Obama şi cea a recent învingătorului în campionatul american de baschet cu Los Angeles Lakers, intitulată "More Than A Vote", au anunţat într-un comunicat, marţi, că organizează evenimente în apropierea secţiilor de votare, cu DJ invitaţi ca ”VIP”-uri, pentru a încuraja alegătorii să se prezinte la urne înainte de scurinul de la 3 noiembrie.

Citește și: Victor Ponta trage semnalul de alarmă: Dacă nu o facem acum – până în 2024 va mai exista România?

Aceste ”evenimente” urmează să aibă loc în state care ar putea hotărî rezultatul alegerilor prezidenţiale în care Donald Trump îl înfruntă pe Joe Biden, precum Michigan, Wisconsin, Florida şi Pennsylvania.

Peste zece milioane de buletine de vot în alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie din Statele Unite au fost exprimate anticipat - cu mult mai multe decât în urmă cu patru ani, ceea ce sugerează un nivel al prezenţei la vot record, potrivit US Elections Project, care compilează date privind votul anticipat.

Această creştere a votului anticipat are loc în contextul crizei sanitare cauzate de covid-19, care a condus la o recurgere masivă la votul anticipat prin corespondenţă, mai ales în rândul democraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.