Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oferta mici+vaccin din Piața Obor devine mai apetisantă: 'În următoarele zile o să primim şi Pfizer'

inquamFOTO/Octav Ganea
coada mici obor

Un centru fix de vaccinare împotriva COVID-19 a fost deschis, vineri, la Obor, după ce în cel mobil s-au imunizat, la sfârşitul săptămânii trecute, 1.436 de oameni, a declarat, pentru AGERPRES, viceprimarul Sectorului 2 Alexandra Chirilă.

"Caravana de la Obor de săptămâna trecută a avut rezultate foarte bune, am vaccinat 1.436 de oameni în trei zile, drept urmare, ne-am hotărât să facem un centru fix la Obor, pentru că este un loc foarte aglomerat şi putem să ajungem mult mai uşor la oameni cu vaccinul", a precizat Alexandra Chirilă.

Ea a menţionat că programul centrului, care are două puncte de vaccinare, este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 8,00-19,00, iar duminica - între orele 8,00 - 18,00.

Alexandra Chirilă a afirmat că serul folosit este Johnson&Johnson. "În următoarele zile o să primim şi Pfizer", a spus viceprimarul Sectorului 2.

La fel ca la sfârşitul săptămânii trecute, Terasa de la Obor le acordă celor care se vaccinează câte un voucher cu care pot primi gratuit o porţie de mici cu muştar, pâine şi apă, menţionând că depinde de acest operator privat cât timp va mai menţine această ofertă.

"Depinde şi de posibilitatea Terasei de la Obor. Este un operator privat care a dorit să încurajeze vaccinarea şi este prerogativa dânşilor să spună când nu mai pot să se implice", a adăugat Alexandra Chirilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.