Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mick Jagger, adevăratul motiv pentru care Anglia a pierdut meciul cu Croația

variety.com
Mick Jagger

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, care are de aproape un deceniu reputația că poartă ghinion echipelor de fotbal pe care le susține, a fost găsit vinovat de eșecul naționalei Marii Britanii la Cupa Mondială 2018, care a fost învinsă, miercuri seară, de echipa Croației.

Din 2010, de fiecare dată când Mick Jagger a participat la meciurile naționalei Marii Britanii, aceasta a pierdut, potrivit variety.com.

Miercuri seară, Jagger s-a numărat printre cei veniți să asiste, pe stadionul Luzniki din Moscova, la partida dintre naționalele Marii Britanii și Croația, încheiată cu calificarea celei de-a doua în finala Cupei Mondiale 2018.

După meci, suporterii naționalei Marii Britanii l-au criticat pe Jagger pe platforma de socializare Twitter, pentru că prezența sa pe stadion a distrus șansele echipei de a câștiga Cupa Mondială.

Cel mai recent, Marea Britanie a câștigat Cupa Mondială în 1966.

Jagger are reputația unui blestem pentru orice echipă de fotbal pe care o susține, nu numai pentru naționala Marii Britanii. Astfel, la Cupa Mondială din 2014, Jagger și-a exprimat susținerea pentru naționala Braziliei, care a pierdut în fața Germaniei cu scorul de 7-1.

De asemenea, la Cupa Mondială din 2010, Jagger a participat, împreună cu Bill Clinton, la un meci între Ghana și SUA, alegând să își exprime sprijinul pentru americani, care au pierdut partida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.