Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Micro-întreprinderile şi PFA-urile din România pot accesa granturi în valoare de până la un miliard de euro

bani euro

Micro-întreprinderile şi PFA-urile din România au acces la granturi de 2.000 de euro. IMM-urile afectate de pandemie pot obţine sume de până la 150.000 de euro. Investiţiile vor fi susţinute cu până la 200.000 de euro, anunță MEDIAFAX.

Firmele afectate sau nu de pandemie se pregătesc să acceseze trei linii de granturi, cu o valoare totală de un miliard de euro, administrate de Ministerul Economiei şi două tipuri de ajutoare de stat pregătite de Ministerul Finanţelor, scrie Ziarul Financiar.

Citește și: Traian Băsescu, atac la Gabriela Firea: Cineva încerca să prezinte Podul Ciurel ca pe o mare realizare, iar podul nu-i terminat

Suma este împărţită în trei categorii de granturi: prima, cea a microgranturilor în valoare de 2.000 de euro, pentru micro-întreprinderi şi PFA-uri.

A doua este cea pentru capital de lucru, prin care antreprenorii pot obţine sume nerambursabile în valoare de până la 150.000 euro, sume destinate IMM-urilor care sunt active în special în sectoarele HoReCa, turism, industrii afectate de pandemia de COVID-19.

A treia categorie de granturi este cea pentru investiţii, prin care companiile pot obţine între 50.000 şi 200.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.