Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Microsoft încorporează un comparator de preţuri în browser-ul Edge

microsoft

Edge, browser-ul web construit de Microsoft pe motorul dezvoltat de Google, primeşte un update important, din care se evidenţiază un comparator de preţuri, potrivit news.ro.

Browser-ul Chrome al celor de la Microsoft va include, în curând, un comparator de preţuri. Utilizatorii îl vor putea folosi pentru a vedea dacă un anumit produs se găseşte mai ieftin pe stocul altui magazin online.

Comparatorul de preţuri va face parte din serviciul de bookmarking “Collections” şi va fi afişat în bara laterală a browser-ului. Acolo, când utilizatorul se află în pagina unui produs, vor fi afişate magazine care vând acelaşi produs şi preţurile la care acesta este disponibil. Magazinul cu cel mai mic preţ va fi subliniat.

Citește și: Ambasadorul SUA anunță o investiție RECORD a americanilor în România: Începe perioada Renașterii!

Comparatorul de preţuri al celor de la Microsoft este lipsit de funcţii avansate, cel puţin în această primă fază. Nu se poate vedea un istoric al preţului practicat de un magazin pentru un anumit produs pentru ca utilizatorul să ştie dacă nu cumva e mai bine să aştepte şi lipseşte posibilitatea setării alertelor în cazul scăderii preţului.

Microsoft spune că nu opreşte taxe de afiliere pentru cumpărăturile făcute de utilizatori prin intermediul comparatorului său de preţuri, însă asta se poate schimba.

Comparatorul de preţuri nu este singura noutate pregătită pentru Edge. Acesta îmbunătăţeşte suportul pentru PDF-uri şi oferă acum un instrument foarte bun de realizare a capturilor de ecran, prin care utilizatorii pot salva orice zonă dintr-o pagină şi chiar o pagină web întreagă.

În fine, noul update include suport pentru iOS 14 şi iPadOS 14, ceea ce înseamnă că utilizatorii de iPhone şi iPad îl pot configura ca browser implicit în locul Safari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.