Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Microsoft renunță la Twitter. Elon Musk s-a 'supărat' și le declară 'război'! Șeful Tesla susține că inteligența artificială a fost instruită pe datele Twitter

ariesonline.com.ar
elon musk

Elon Musk declară război companiei Microsoft. Compania de software Microsoft a fost amenințată cu un proces din partea Tesla și CEO-ul Twitter, Elon Musk, care a susținut că firma Big Tech și-a antrenat „ilegal” inteligența artificială pe datele Twitter, conform cointelegraph.com!.

Pe 19 aprilie, Musk a scris pe Twitter că este „ora procesului” ca răspuns la o postare în care se raportează că Microsoft va înceta să susțină Twitter pe 25 aprilie prin instrumentele sale de publicitate socială online, campanii inteligente și multi-platformă.

 

Seful Twitter a susținut că Microsoft „s-a antrenat ilegal folosind datele Twitter”, ceea ce presupune că firma a extras tweet-urile utilizatorilor pentru a ajuta la antrenarea aplicațiilor sale bazate pe inteligență artificială.

Microsoft nu a explicat de ce a încetat suportul Twitter, deși taxele API ale Twitter au crescut vertiginos de la 0 USD la 42.000 USD pe lună și, în unele cazuri, au prețuri mai mari de 200.000 USD pe lună, potrivit unui raport din martie de la Wired .

Musk a făcut și alte acuzații că Microsoft „demonetizează” datele Twitter prin eliminarea reclamelor și „apoi vinzând datele noastre altora”.

Decizia Microsoft de a renunța la Twitter înseamnă că clienții săi vor pierde accesul la conturile lor Twitter prin instrumentele sale, pe lângă faptul că vor putea crea, gestiona, vizualiza și programa Tweeturi.

Cointelegraph a contactat Microsoft, care a refuzat să comenteze afirmațiile lui Musk și decizia sa de a renunța la suportul reclamelor Twitter.

Compania de software își dezvoltă acum propriile cipuri AI pentru a alimenta ChatGPT pentru a face față costurilor de dezvoltare în creștere pentru proiectele interne și OpenAI.

Cu o evaluare de 2,15 trilioane de dolari, Microsoft este doar în urma lui Apple ca a doua cea mai mare companie din lume după capitalizarea pieței, potrivit Google Finance.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.