Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Micul Ceaușescu de la AMCCRS se vede urmărit, sabotat și își arogă realizări mărețe

Deși ocupă doar funcția de director adjunct al Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), Edmond Niculușcă își arogă de la o vreme merite exagerate privind activitatea instituției pe care o reprezintă. Un ultim exces al micului Ceaușescu de la AMCCRS este asumarea exclusivă a proiectului ”Străzi deschise”.

”Atmosfera “Străzilor deschise” după 16 săptămâni, arată că am făcut ce trebuie” afirmă Niculușcă într-o postare recentă, fără să amintească faptul că implementarea acestui proiect este meritul unor instituții întregi, prima dintre ele fiind Primăria Capitalei. Mai mult, referirea la proiect, ca și la activitatea sa, par a fi desprinse dintr-un jurnal al megalomaniei.

”Chiar dacă într-un picior și două cârje, așa cum sunt de 5 săptămâni încoace, am fost copleșit și foarte fericit, și-mi doresc ca atmosfera asta de oraș al oamenilor, pe care mi-l construiesc în cap de ani de zile și pe care îl fac fizic posibil prin zeci de proiecte, să se extindă și să devină o normalitate a orașului”, sună textul postării directorului adjunct al AMCCRS.

Mania persecuției și acțiuni închipuite de șantaj

În afară de gândurile de mărire, directorul adjunct de la AMCCRS s-a remarcat în trecut prin alte două ciudățenii. Una dintre ele este faptul că nu este lăsat să-și pună în aplicare planurile mărețe din fruntea instituției. Mai precis, este vorba despre reabilitarea a trei clădiri din București, blocate în faza proiectelor de consolidare după ce Niculușcă și ”echipa sa de experți” a încercat să modifice planurile proiectantului, fapt care a și dus la refuzul acestuia din urmă de a le aviza.

De altfel, Edmond Niculușcă recunoaște faptul că modificările propuse sunt atât de multe că ele, în mod normal, ar trebui să ducă la rezilierea contractelor de proiectare. Pe de altă parte, tot directorul adjunct al AMCCRS este cel care acuză că instituția sa nu este lăsată să-și facă treaba, fiind șantajată de firmele cu care Administrația de Consolidări are contracte încheiate.

A doua bizarerie a șefului de la AMCCRS este faptul că se simte mereu urmărit și amenințat. Chiar la începutul mandatului său în funcția de director adjunct la Administrația de Consolidări, Niculușcă acuza faptul că a devenit ținta clanului Firea-Pandele. Acesta a susținut că este urmărit și amenințat după ce a declanșat verificări privind modul în care s-au cheltuit banii pe lucrările de consolidare. Acuzația nu a fost susținută ulterior nici de o plângere la Poliție, nici de rezultatele controlului la care făcea referire Niculușcă.

Șeful de la AMCCRS pică examenele pe funcție

După ce a fost detașat în funcția de director adjunct al Administrației de Consolidări, Niculușcă a încercat să dea examen pe postul pe care îl ocupă. Numai că, deși a participat la concurs, nu a reușit să obțină punctajul necesar care să-i permită ocuparea funcției pe care a fost detașat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.