Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Micutzu face marele anunț: Victor Ponta a acceptat să fie subiectul unui 'roast'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta pro romania

Victor Ponta este primul politician care va fi subiectul unui „roast” în România, a anunţat miercuri actorul de stand-up comedy Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu.

Citește și: Lovitură grea pentru Liviu Dragnea: președintele PSD al unei filiale importante a semnat petiția Fără Penali în Funcții Publice

„Roast”-ul este un tip de spectacol de comedie în care o persoană este ţinta glumelor mai multor invitaţi, cu intenţia de a amuza publicul. Spectacolele de acest tip au scopul de a onora invitaţii într-un mod unic. Invitatul pe seama căruia sunt făcute glumele trebuie să aibă capacitatea de a le privi cu umor, fără a le considera insulte.

Evenimentul care îl va avea în centru pe fostul prim-ministru va avea loc pe 14 septembrie, iar locul şi invitaţii urmează să fie anunţaţi în aproximativ două săptămâni, a declarat Micuztu pentru News.ro.

„El a acceptat după vreun an de când i-am propus. Am încercat cu mai mulţi politicieni, dar doar el a spus da. Nu ştiu exact care este motivul lui, eu doar m-am bucurat că a acceptat”, a mai spus comediantul.

O bănuială a lui este că liderul grupării Pro România a fost de acord să participe la acest spectacol după ce a văzut show-ul de stand-up comedy „Despre Ponta şi Iohannis”, din 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.