Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Micutzu pedeapsă neașteptată, după scandalul de pe Calea Victoriei: decizia judecătorilor este definitivă/ VIDEO

facebook
cosmnin nedelcu micutu actor comedia

Micutzu, actor de comedie, a fost condamnat la muncă în folosul comunității. Pe numele lui adevărat, Cosmin Nedelcu va munci fără să fie plătit timp de 30 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

Măsura vine ca urmare a unui proces început în urmă cu doi ani și jumătate în care actorul a fost judecat pentru amenințare. Procurorii au înlocuit urmărirea penală a actorului cu o măsură mai blândă.

După doi ani și jumătate de cercetări, audieri și confruntări de probe, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au ajuns la concluzia că nu există interes public pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați în acest scandal și au dispus renunțarea la urmărirea penală a lui Cosmin Nedelcu, dar și în cazul celorlalți doi protagoniști.

Actorul a scăpat de dosar penal

Procurorii susținuți de ofițerii care au făcut cercetările în acest caz au ajuns la concluzia că, deși au avut de-a face cu infracțiuni care pot fi pedepsite conform Codului Penal, ei cred că infracțiunile nu sunt dintre cele mai grave și că totul a plecat de la discuții în contradictoriu.

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de trecători care i s-au adresat ironic, ceea ce l-a iritat pe actor. De aici a izbucnit întregul scandal care a debutat cu un schimb de replici dure și s-a ajuns, în final, la îmbrânceli și geamuri sparte.

Toți cei implicați în scandal vor presta muncă în folosul comunității

Toate aceste detalii i-au făcut pe procurori să ajungă la concluzia că totul a fost pe fondul unor impulsuri de moment și că aceștia au avut reacții relativ firești.

Deși niciunul dintre cei implicați nu va mai fi urmărit penal, cu toții vor trebui să presteze muncă în folosul comunității, în cazul actorului fiind vorba de 30 de zile pe care le va presta la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4.

El a fost avertizat că în cazul în care nu va veni cu o adeverință care să ateste că a muncit fără să fie răsplătit riscă să fie reîncepută urmărirea penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.