Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa ceva nu s-a mai pomenit: Doi migranți au fost călcați, în timp ce dormeau pe câmp, de un tractor, în Timiș, într-un lan de rapiță

rapita

Doi migranţi care au trecut graniţa din Serbia spre România, în mod fraudulos, au ajuns la spital, după ce, în timp ce se odihneau într-un lan cu rapiţă, au fost călcaţi de un tractor care făcea lucrări agricole.

"În urma unui apel la numarul unic 112, un echipaj al poliţiei de frontiera din cadrul SPF Moraviţa s-a deplasat pe DJ 588, care face legătura între localităţile Şemlacu Mare şi Gătaia, unde a identificat doi cetăţeni străini. Poliţiştii de frontieră ajunşi la faţa locului au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor şi necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare”, a declarat, vineri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş.

Imediat, acolo s-a solicitat prezenţa unei ambulanţe, ulterior cei doi bărbaţi fiind transportaţi la spital, pentru investigaţii medicale de specialitate.

"Având în vedere faptul că bărbaţii de origine afro-asiatică au fost depistaţi în marginea drumului DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia, au fost anunţate şi organele de poliţie din cadrul Poliţie oraşului Gătaia. În primele declaraţiile ale celor doi bărbaţi, care vorbeau o engleză greoaie, aceştia au spus că au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol”, a afirmat Mihaela Leş.

În cauză, cercetările vor continua în prezenţa unui interpret autorizat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, de către poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Moraviţa, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Gătaia, pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.