Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Migranții umilesc Spania: Aterizare forțată în Barcelona, mai mulți marocani au evadat de sub escortă

Agerpres.ro
migranti

Un avion în care se aflau migranți a aterizat de urgență la Barcelona. Câteva persoane au reușit să dispară de pe aeroport, iar autoritățile cred că a fost vorba despre un plan bine organizat. 28 de persoane au scăpat dintr-un avion după ce acesta a aterizat de urgență pe aeroportul El Prat din Barcelona, spun oficialii, potrivit BBC.

Situația de urgență a fost cauzată de o femeie însărcinată aflată la bordul zborului Maroc-Turcia care a simulat travaliul, au adăugat aceștia.

Ulterior, poliția a prins jumătate dintre cei care au fugit din avion, inclusiv femei însărcinată, despre care se presupune că încercau să intre ilegal în Spania. Grupul se afla în zborul Pegasus Airlines Casablanca-Istanbul, de miercuri, și a sărit din avion imediat ce ușile s-au deschis la aterizare. Dintre cei 14 capturați, cinci au fost urcați înapoi în avion, iar ceilalți vor fi deportați în Maroc.

Femeia însărcinată a fost dusă la spital, unde nu s-au găsit dovezi că ar fi fost în travaliu. Ea a fost arestată sub acuzația de tulburare a ordinii publice și face parte din grupul care urmează să fie deportat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.