Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Brooks dă CHEIA rezolvării cazului de la Arad: cum se poate afla cine au fost autorii

Facebook
masina arad bomba

Profilerul Mihaela Brooks a analizat cazul omului de afaceri Ioan Crișan. Aceasta spune că anchetatorii pot afla dacă această substanță explozivă a mai fost folosită și în alte atente.

„În primul rând a fost o explozie cu incendiu, asta arată că cineva nu a vrut doar să-l asasineze pe omul de afaceri, ci să distrugă toate dovezile care sunt acolo. (...) În momentul în care determini ce componente a avut acel exploziv, de exemplu au fost comerciale sau militare, și venind cu ideea pe pista Serbiei, cu agențiile internaționale poți să stabilești exact dacă acest tip de explozibil a fost folosit și în alte tipuri de asasinate în Europa, și ca să poți să ai un suspect, cine poate să fabrice o astfel de bombă.

Trebuie să ai cunoștințe și abilități și să știi cum să pui o bombă. În al doilea rând, la locul faptei nu știu dacă s-a folosit o țeavă de PVC sau de metal, dar după cum se arată a fost o țeavă de metal deoarece fragmentele sunt destul de mari. Când avem un exploziv, bineînțeles că și acela sare în aer, dar sunt părți din exploziv care nu se distrug în explozii.”, a explicat Mihaela Brooks pentru Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.