Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu face mișto de jurnaliștii străini: 'Nu îmi pot spune numele, dar eu sunt în a doua săptămână la Roland Garros'

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, care s-a calificat în optimile turneului de la Roland Garros, s-a amuzat, vineri, într-un mesaj postat pe Twitter, de faptul că presa internaţională întâmpină dificultăţi în privinţa numelui său.

“Încă nu îmi pot spune numele pe litere, dar eu sunt în a doua săptămână la Roland Garros”, a scris Buzărnescu, ataşând o postare a Tennis Channel, în care se notează că “Buzarnesco” a eliminat-o pe favorita 4, Elina Svitolina, scrie news.ro.

Citește și: Proiect de lege incendiar! Ce s-ar putea întâmpla cu alocațiile copiilor

Buzărnescu a fost inclusă de site-ul rolandgarros.com în materialul de vineri “1 zi, 10 cifre”. “30. Niciodată nu este prea târziu pentru a ieşi în evidenţă. Este vorba de vârsta Mihaelei Buzărnescu, românca de pe locul 31 mondial care a surprins-o pe Elina Svitolina (4 WTA) şi care în acest an este... la primul său Roland Garros. Şi încă un lucru: ea s-a amuzat pe Twitter de faptul că nu mai ştie de câte ori jurnaliştii i-au greşit numele în această săptămână”, notează site-ul oficial al French Open.

Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 31, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a eliminat-o, vineri, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, una dintre favoritele la câştigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

Citește și: Fiecare român va primi asta de la ANAF! Nimeni nu va fi „iertat”

În faza următoare, Buzărnescu, 30 de ani, va evolua pentru prima dată cu americanca Madison Keys, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.