Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu, lăudată de propria adversară înainte de meci. Caroline Wozniacki: 'Nu e o sportivă în faţa căreia să joci uşor'

Mihaela Buzărnescu

Caroline Wozniacki (29 de ani, 13 WTA) a avut doar cuvinte frumoase la adresa Mihaelei Buzărnescu (31 de ani, 30 WTA) înaintea confruntării din optimile de finală ale turneului WTA de la Charleston, Statele Unite ale Americii, a treia directă, informează Mediafax.

Citește și: Marius Copil - Benjamin Lock, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis România - Zimbabwe

"Cu siguranţă, Mihaela nu e o sportivă în faţa căreia să joci uşor. E stângace, trimite o mulţime de mingi înapoi, se mişcă bine pe teren. A jucat bine înainte de accidentare şi, cu certitudine, îi place zgura. Cred că-i plac suprafeţele ceva mai lente, iar în trecut am avut meciuri complicate cu ea. Am crescut jucând contra ei la junioare, aşa că ne ştim bine. Trebuie să merg pe teren, să muncesc din greu şi să fiu agresivă", a declarat Wozniacki, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aflată la un nivel bun în meciurile cu Magdalena Frech (6-1, 4-6, 7-5) şi Lauren Davis (6-3, 6-2), Mihaela a legat două victorii pentru prima dată din august 2018, iar faptul că a depăşit problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă o mulţumeşte:

"Sunt foarte fericită pentru a doua victorie la Charleston, dar mai ales pentru că în ambele meciuri de săptămâna asta am avut forţa să lupt pentru fiecare minge şi să mă bucur din nou de tenis. Fizic sunt acolo, psihic am evoluat mult şi simt că sunt pe drumul cel bun. Mulţumesc tuturor pentru susţinere!", a fost mesajul Mihaelei, pe o reţea socială.

Confruntarea din optimile de finală de la Charleston, turneu care se joacă pe zgură verde, va începe în jurul orei 22:00 şi va fi a treia dintre Wozniacki şi Buzărnescu. Daneza conduce cu 2-0, după victorii la US Open 2017 (6-1, 7-5 în primul tur) şi Australian Open 2018 (6-2, 6-3, tot în primul tur).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.