Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Olaru, `Viata fara violenta`: Fără Alexandru Cumpănașu Cazul Caracal ar fi însemnat indiferență, aroganță, complicitate și lipsă de profesionalism

Mihaela Olaru, Presedintele Asociatiei "Viata fara violenta", susține într-un mesaj transmis redacției că totul ar fi putut fi mușamalizat fără implicarea directă a lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei - CNMR.

Iată mesajul:

”Cazul "Caracal ", ce-ar fi însemnat el fără implicarea directă a lui Alexandru Cumpanasu: Indiferența, aroganță, complicitate și lipsă de profesionalism.

Consider că indiferența și aroganța de care au dat dovadă instituțiile statului abilitatea să protejeze viața, integritatea fizică și psihică a celor două copile, Alexandra și Luiza, așa cum rezultă din toate acțiunile poliției și ale procurorilor, bâlbâiala la care am asistat se datoreză faptului că aceștia au închis ochii, nu au facă nimic, ca să nu deranjeze, nu știu ce bande de interlopi care acționează în acea zonă.

Valul de nemulțumire publică față de felul în care statul, prin instituțiile sale, s-a raportat la tragedia de la Caracal, sper să schimbe totul din temelii pentru că numai așa vor câștiga încredere oamenilor.

Îi doresc multă putere și liniște lui Alexandru Cumpanasu, să meargă mai departe în această luptă acerbă și să aibă încredere că are toată susținerea oamenilor de bine din această țară. Este clar pentru mine, curajul şi determinarea lui au atras nemulțumirea celor vinovați de toate aceste tragedii care au revoltat o țară întreagă, însă, nimic și nimeni nu mai poate opri lupta care abia acum incepe, lupta pentru dreptate și adevăr.” susține Mihaela Olaru, Presedintele Asociatiei "Viata fara violenta".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.