Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Bălașa, fundaș Craiova, este pregătit să îşi înfrunte fosta echipă, FCSB: 'Sper să câştigăm titlul'

www.steauafc.com
Mihai Bălașa

Mihai Bălaşa (24 de ani) este pregătit să îşi înfrunte fosta echipă, FCSB. Fundaşul Craiovei a declarat că este gata de meci şi că aşteaptă o victorie. Meciul are o însemnătate importantă şi din perspectiva schimbărilor de la nivelul oraganizării echipei, anunță MEDIAFAX.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Va fi primul meci pentru Victor Piţurcă la Craiova. “Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună a FCSB-ului. Sperăm să vină foarte mulţi fani. Perioada de pregătire a fost foarte grea, în care ne-am pregătit foarte bine, sperăm să se vadă. Cred că suntem capabili să ne batem la titlu, dar mai sunt şi alţi factori. Sper să câştigăm titlul şi sper să se califice şi echipa naţională. Important este să câştigăm meciurile cu Norvegia şi Suedia”, a spus Mihai Bălaşa, care a plecat de la vicecampioană pe ”uşa din spate”. Patronul a fost nemulţumit de prestaţiile lui din ultimele luni de la echipă şi l-a atacat, în dese rânduri, public.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

100.000 de euro ar fi suma pentru care FCSB l-a cedat la rivala din campionat. Gigi Becali a acceptat termenii financiari, deşi în trecut a avut oferte mult mai mari pentru fundaşul lansat în fotbal de Academia Hagi şi trecut prin Italia, pe la AS Roma, Trapani şi Cotrone. Bălaşa revenise în Liga 1 în ianuarie 2017, de la gruparea romană, pentru 500.000 de euro. A jucat 78 de meciuri la FCSB, pentru care a marcat un singur gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.