Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est spune că a fost salvat de la moarte de ivermectină: 'Mi s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire'

mihai budeanu

Mihai Budeanu, unul dintre cei 3 componenți ai trupei ”3 Sud Est”, a mărturisit, miercuri seara, la Antena 3, cum a fost salvat de noul medicament-minune care se folosește în SUA în tratarea COVID-19, ivermectină.

Cântărețul a precizat că medicii îi dădeau șanse mici de supraviețuire, după infecția cu SARS-COV-2. Cel care i-a salvat viața a fost medicul Ion Alexie, care lucrează în SUA.

Citește și: Elena Udrea reacționează după ce a fost acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită: Nimeni nu a luat niciun ban, nici macar nu s-a platit ceva

”M-a salvat de la moarte domnul doctor Alexie! Mi s-a dat doar 5% șanse de supraviețuire. Am ajuns la terapie intensivă. Am urmat tot protocolul care se folosește și în România, mai puțin ivermectina. Am luat-o la început, când mă simțeam foarte, foarte rău. După ce am luat-o, starea mea a început să se îmbunătățească. După 5-6 zile am început să îmi revin, să respir normal. Nu am avut niciun efect secundar. Asta pot să vă spun pentru că sunt în viață! Nu știu dacă erau de uz uman. Eu le-am primit de la cineva.”, a spus Mihai Budeanu de la 3 Sud Est.

Citește și: Purtătorul de cuvânt de la Matei Balș: Nu este atât de important să știm câte persoane sunt infectate cu noile tulpini .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.