Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Căpăţînă, CSU Craiova, despre meciul cu Sepsi OSK: Ne aşteaptă o partidă foarte grea, am văzut primul meciul lor cu FC Botoșani

www.digisport.ro
CSU Craiova

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Mihai Căpăţînă, a declarat, joi, că formaţia sa trebuie să câştige partida din deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe pentru a-şi consolida locul din clasament în perspectiva calificării în play-off-ului Ligii I, conform Agerpres.

"Victoria cu Rapid din etapa trecută ne-a adus un plus de moral, pentru că veneam după o perioadă dificilă în care ne-am confruntat cu acest Covid. Acum ne aşteaptă o partidă foarte grea, am văzut primul meci al celor de la Sepsi cu FC Botoşani şi după părerea mea ei nu trebuiau să piardă acolo. Însă important e că noi am început cu dreptul la acest mini-retur, să-i spun aşa, şi ne dorim să mergem în continuare pe aceeaşi linie şi să impunem şi cu Sepsi. Noi trebuie să câştigăm pentru a ne consolida locul de play-off", a afirmat mijlocaşul într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

"Am văzut şi noi că la Sfântu Gheorghe vor fi -13, -14 grade. Cred că vremea ne va dezavantaja oarecum, dar nu trebuie să ne gândim la asta. Important e să ne adaptăm cât mai repede la temperatură şi la teren. Îl cunoaştem destul de bine pe domnul Bergodi, a fost antrenor aici şi ştim cum pregăteşte meciurile, ştim viziunea dânsului asupra fotbalului. Dar cel mai important lucru este să ne facem jocul nostru", a adăugat Mihai Căpăţînă.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, în deplasare, formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.