Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Căpăţînă (Universitatea Craiova) - Cine va face cele mai puţine greşeli va ieşi învingător

etimg.com
minge

Fotbalistul Mihai Căpăţînă a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în meciul pe care Universitatea Craiova îl va juca sâmbătă cu Rapid, formaţia care va face cele mai puţine greşeli va reuşi să câştige, potrivit Agerpres.

"Cu siguranţă ne aşteaptă o partidă grea. Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Rapid, am jucat de două ori cu ei în acest sezon. Le cunoaştem şi antrenorul (n.r. - Cristiano Bergodi), am şi lucrat cu dânsul. Dar cel mai important e ce facem noi pe teren. Pentru că eu cred că cine va face cele mai puţine greşeli va ieşi învingător. Sperăm să fim noi aceia. Atmosfera sigur va fi incendiară, iar pentru suporteri cel mai frumos cadou ar fi cele trei puncte", a menţionat el.

Mijlocaşul a recunoscut că îşi doreşte titlul, dar nu vrea să se gândească la acest lucru pentru a nu se entuziasma prea tare şi a rămâne concentrat

"Urmează o perioadă dificilă, e adevărat, dar acum cel mai important e meciul cu Rapid, pe care ne dorim din tot sufletul să-l câştigăm. Ne pare rău că ne va lipsi Nicuşor Bancu, e un jucător important pentru noi. Dar sunt sigur că acela care îl va înlocui o va face cu brio. Presiune este tot timpul, nu doar în acest moment. Noi vom aborda fiecare meci la victorie şi vom vedea la final unde ne vom situa. Sigur că ne dorim primul loc, dar nu vreau să ne entuziasmăm prea tare pentru a rămâne concentraţi", a mai afirmat Căpăţînă.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte formaţia FC Rapid, sâmbătă, de la ora 21:00, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a play-off-ului Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.