Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Chirica îi ia apărarea lui George Simion, după atacul cu cerneală

Inquam Photos / Liviu Chirica
Simion incident iasi cerneala

Primarul Iașiului, Mihai Chirica (PNL), el însuși victima unui atac cu iaurt, spune că incidentul petrecut luni în oraș, când liderul AUR George Simion a fost stropit cu cerneală, este unul regretabil.

Chirica a spus că sunt false speculațiile că el s-ar afla în spatele incidentului. „Și ninsoarea de aseară a fost din cauza mea...”, a adăugat, ironic, primarul.

„Nu ne face plăcere să vedem acest incident. Nu cred ca tara trebuie dezbinata, nu trebuie sa ne dam in cap cu cearneala, cu iaurturi, cu... .Nu asta inseamna unirea”, a spus Chirica.

Aflat la Iaşi la manifestările organizate de AUR cu prilejul celebrării Zilei Unirii Principatelor Române, George Simion a fost stropit luni cu cerneală albastră, pe obraz, atunci când el şi colegii săi au venit să danseze Hora Unirii.

Anul trecut, un incident similar a avut loc în timpul manifestărilor organizate de municipalitatea ieşeană cu prilejul aniversării a 162 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri. După depunerea de coroane, primarul Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt de una dintre persoanele aflate în Piaţa Unirii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.