Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Investiţii blocate. Acesta e președintele care vă propune România normală!

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat că au trecut 5 zile de la decizia Curţii Constituţionale şi 26 de zile de când preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să facă numirile miniştrilor interimari şi a menţionat că "din cauza blocajelor preşedintelui România investeşte mai puţin, absoarbe mai puţini bani europeni şi comunităţi întregi de români sunt private de la dezvoltare". 

"Curtea Constituţională a stabilit că domnul Iohannis a blocat Guvernul şi îl obligă să emită "de îndată", adică IMEDIAT, decretele de desemnare a miniştrilor interimari. Sunt deja 5 zile de la decizia Curţii şi 26 de zile de când ar fi trebuit să facă numirile interimarilor. În tot acest timp, pe masa fără titular de la Ministerul Mediului, de pildă, zac şase proiecte de investiţii pentru alimentare cu apă in valoare de 1,5 miliarde euro, din fonduri europene. Din cauza blocajelor preşedintelui, România investeşte mai puţin, absoarbe mai puţini bani europeni şi comunităţi întregi de români sunt private de la dezvoltare. Acesta e "preşedintele" care vă propune ironic "România normală"! Spun "ironic" pentru că într-o Românie normală cetăţenii ar trimite direct acasă un astfel de preşedinte! Aveţi ocazia să o faceţi prin vot la alegerile din noiembrie!", a scris duminică Fifor pe Facebook.

Citește și: Un fost șef ANAF aruncă-n AER cea mai așteptată lege a Guvernului Dăncilă! Greșeală, pe ultima sută de metri, făcută de premier

Curtea Constituţională a României a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul juridic între Guvern şi preşedintele Klaus Iohannis, stabilind că şeful statului urmează să emită "de îndată" decretele de revocare a miniştrilor, precum şi pe cele de desemnare a interimarilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.