Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, despre cazul de la Caracal: 'Pe zi ce trece este un caz tot mai complicat'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Vicepremierul Mihai Fifor, ministru interimar al Afacerilor Interne, a declarat joi, în cadrul unei emisiuni televizate, să se fac eforturi uriaşe în cazul de la Caracal, peste 200 de lucrători al MAI fiind pe teren, alături de procurorii DIICOT ce desfăşoară ancheta, potrivit Agerpres.

Citește și: Avertisment de ultimă oră al lui Alexandru Cumpănașu: ‘N-o să permitem asta!’

"Pot spune fără niciun fel de rezervă că este o tragedie. Sunt, iată, două săptămâni de când s-a petrecut această dramă şi vă asigur că se fac eforturi uriaşe pentru a se încerca ca foarte repede să se vină cu detalii noi, cu date noi, pentru că se pare că pe zi ce trece este un caz tot mai complicat. (...) Nu vrem să ne hazardăm în afirmaţii care ulterior să complice lucrurile. Important este că se lucrează foarte atent, se adună probe şi încercăm, încet, încet, să înţelegem cine este acest individ, (...) să vedem în ce acţiuni a fost implicat", a precizat ministrul interimar al Internelor, la Antena 3.

Citește și: Ciudățenia din cazul de la Caracal. Ce a tranșat Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra a sunat la 112

Fifor a adăugat faptul că, în opinia sa, în primele zile Gheorghe Dincă s-a jucat cu investigatorii, dar că în prezent se fac cercetări inclusiv pentru perioada când acesta s-a aflat în Italia.

Citește și: Oreste îl desființează pe Dan Barna: Vă arată ca purtând treningul lui Codrin Ștefănescu și pantofii de lac alb ai lui Șerban Nicolae

"Este un om care ştie ce face, care a arătat în ultimele zile că ştie să-şi joace investigatorii şi asta face. În primele zile cred că s-a jucat, efectiv, cu cei care investighează această dramă de la Caracal. E un om care se vede că ştie bine ce a făcut, care nu e la prima chestiune de acest gen. E interesant să vedem încotro se duce, să vedem ce a făcut în Italia, să vedem care este istoricul acestei persoane şi să vedem, desigur, dacă există conexiuni cu altcineva", a conchis vicepremierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.