Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor îi jură credință totală lui Liviu Dragnea: 'Nu pot să mă dezic, mi-a dat șansa să fiu ministru'

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Mihai Fifor a jurat, luni seara, la Antena 3, că nu a semnat scrisoarea prin care i se cerea demiterea lui Liviu Dragnea. Asta, în ciuda informațiilor certe prezentate de STIRIPESURSE.RO. Printre cei 28 de lideri care au semnat scrisoarea s-a numărat și Fifor, dar ministrul Apărării a ținut să dezmintă că ar fi contribuit la puciul eșuat din PSD.

”E o viață dinamică în PSD. Se dorește punerea la pământ a PSD și a liderilor săi pentru ca 2019 să nu găsească PSD la putere. Eu am avut o discuție, cu două zile înainte de a pleca în SUA, cu Liviu Dragnea, când a convocat CEX. Mi-a zis: ”Înseamnă că tu nu o să fii prezent.”. I-am spus: ”Domnule președinte, nu am cum să fiu.”. Modul cum au evoluat lucrurile m-a determinat să am o reacție. Eu nu vreau să discut despre tabere, ci despre opinii diferite.Eu nu pot să mă dezic vreodată sau să plec de lângă liderul de partid vreodată, omul care la urma urmei mi-a acordat şansa a două mandate de ministru. Să nu uităm, am avut şi mandatul de ministru al Economiei - un timp scurt, e adevărat -, dar după aceea m-a învestit cu încrederea de a fi ministrul Apărării Naţionale, o demnitate care nu este de ici, de colo. Eu fac parte dintr-o echipă de care nu am să mă dezic niciodată şi această echipă a făcut lucruri extraordinar de bune, este o echipă coordonată de preşedintele Liviu Dragnea, de doamna Viorica Dăncilă şi de alţi colegi vicepreşedinţi ai acestui partid. Este extrem de puţin probabil ca vreodată să fac un pas în lateral. Mi s-a părut prea mult.

Citește și: Sumă URIAȘĂ! Cât l-a costat pe Borcea nunta cu Pelinel

Eu nu am fost de acord cu spălarea rufelor în afara partidului. PSD este sub asediu din 2017. PSD rămâne unit, își va duce la bun sfârșit mandatul. Asta își doresc inamicii noștri politici, să arate că în PSD sunt probleme, să derapeze și să piardă guvernarea.”, a spus Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.