Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor (PSD), DEZGUSTAT de orele de educație sexuală: 'Se străduiesc din răsputeri să ne-o bage pe gât Barna, Cioloș și neo-marxiștii lui'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Deputatul PSD, Mihai Fifor, susține că România are nevoie de educație serioasă și de combaterea abandonului școlar, nu de educația sexuală promovată acum și în România, parte într-un context internațional puternic promovat de mișcarea LGBT și de stânga radicală.

"De la Micul Print la masturbarea pe intelesul copiilor intre 0 si 4 ani...Cam asta e diferenta dintre o lume normala si lumea pe care se straduiesc din rasputeri sa ne-o bage pe gat Barna, Ciolos si neo-marxistii lui.

O lume diforma, urata, contorsionata, o lume care isi pierde orice punct de echilibru, orice reper de moralitate si de bun simt.

O lume pe care nu mi-o doresc pentru cei 3 copii ai mei si nici pentru ceilalti copii ai Romaniei.

Nu imi doresc ca pruncilor mei sa li se bage pe gat o astfel de "educatie" neo-marxista, care, in numele unei noi ordini mondiale "progresiste", sa le mutileze inocenta.

E o vreme pentru toate. Iar o educatie sanatoasa ii va pregati si pentru primul fior al iubirii...fara "necesara" masturbare intre 0 si 4 ani, cum isi doresc mintile bolnave ale celor care se vor noii Dumnezei ai planetei.

Romania are nevoie de EDUCATIE serioasa, de combaterea abandonului scolar, de alocatii sanatoase pentru copii, de masuri ferme de sprijin pentru familiile tinere. Nu de aberanta educatie sexuala neo-marxista!", a spus deputatul PSD, Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

Context

Materia Educație pentru viață va cuprinde și componenta Educație sexuală. Părinții vor avea posibilitatea să formuleze o cerere scrisă și își vor putea retrage copilul de la această materie, iar elevul nu va avea de suferit la media finală.

„Pe această bază legislativă, Ministerul Educației își asumă promovarea unei discipline obligatorii - “Educație pentru viața”, care să cuprindă, de la clasa a V-a până la clasa a XII-a, MODULE obligatorii, adaptate vârstei elevilor:

- Educație civică

- Educație sanitară

- Educație sexuală

- Educație pentru alimentație sănătoasă

- Educație pentru prim-ajutor

- Educație juridică

- Educație financiară

- Educație rutieră

- Educație civică.

În acest fel, vom putea armoniza necesitatea unui curriculum adaptat nevoilor societății actuale și, în special necesităților elevilor, evitând supraîncărcarea programei școlare cu un număr excesiv de discipline.

Pe principiul orei de religie, în cazul părinților care optează expres, în scris, pentru a-și retrage copiii de la modulul de Educație sexuală, elevii nu ar avea afectată nota obținută la “Educație pentru viața”, nota finală aferentă disciplinei urmând a fi calculată pe baza notelor obținute pentru n-1 module.”, a spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi și: Biserica Ortodoxă se opune vehement educației sexuale în școli: 'Cadrul școlar trebuie să rămână unul curat și neutru ideologic' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.