Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Gâdea, replică pentru Ludovic Orban, după ce premierul a atacat Antena 3 în ședința de Guvern

Mihai Gâdea

Premierul Ludovic Orban i-a atacat pe jurnaliștii Antena 3, după imaginile controversate de la Sectorul 1. Orban a spus că ”marea bombă mediatică a fost un mare fâs”. ”E o obişnuinţă ca la postul respectiv de televiziune infractorii să fie prezentaţi oameni cinstiţi şi oamenii cinstiţi să fie prezentaţi ca hoţi”, a declarat Orban.

Citește și: Radu Banciu a plecat de la B1TV: 'Am întrerupt colaborarea de comun acord'

În replică, Mihai Gâdea, directorul Antena 3 i-a reamintit premierului Ludovic Orban că în trecut, postul Antena 3 l-a prezentat și pe el ca fiind un om cinstit, când era acuzat că a lovit un copil cu mașina, fiind în stare de ebrietate.

”Domnule Orban, chiar așa? Când un om era în exercițiul funcției și era ministrul Transporturilor, același aparat de propagandă, dar erau alții în față, era colonelul Turcescu și îl acuzau pe ministru că a lovit un copil, fiind beat la volan. Noi, aici, am considerat că domnul Orban era supus unui linșaj și l-am apărat.

Domnul Orban zice că noi prezentăm oamenii necinstiți ca fiind cinstiți și oamenii cinstiți ca fiind necinstiți. Poate am greșit atunci când l-am apărat pe domnul Orban. Poate atunci am prezentat oamenii necinstiți ca fiind cinstiți.

Aparatul de propagandă, așa numiți postul nostru de televiziune. Domnule Orban, aveți ceva să ne spuneți? Am greșit noi atunci când zile în șir vă acuzau că ați condus beat și ați lovit un copil, am prezentat noi atunci un om necinstit ca fiind cinstit?”, a spus Mihai Gâdea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.