Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Iosif: Dinamo nu este jos acum, derby-urile nu au niciodată favorite

agerpres.ro
mihai iosif

Antrenorul echipei FC Rapid, Mihai Iosif, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo, adversara din partida de sâmbătă, nu este "jos", chiar dacă traversează o perioadă dificilă, el precizând că derby-urile nu au niciodată favorite.

"Urmează un derby de tradiţie al fotbalului românesc, un derby care din câte am înţeles va fi lipsit de aportul galeriilor, poate cele mai frumoase din ţară. Dar atât eu cât şi jucătorii sperăm să ne ridicăm la nivelul acestui derby şi să-l onorăm aşa cum se cuvine. Aceste derby-uri nu au niciodată favorite. Iar Dinamo nu este jos acum, noi nu desconsiderăm niciodată un adversar. Faptul că suntem mai sus în clasament decât Dinamo ne dă poate statutul de favoriţi. Dar noi rămânem cu picioarele pe pământ şi tratăm meciul cu maximă seriozitate", a spus tehnicianul care a împlinit joi 47 de ani, ocazie cu care a primit un tricou cu autografele tuturor jucătorilor rapidişti.

Iosif speră ca Dinamo să depăşească problemele financiare cu care se confruntă: "Eu nu pot să uit în 2016, când Rapid a intrat în faliment, că suporterii echipei Dinamo au fost alături de clubul nostru şi au scandat 'Rapid nu moare'. Aşa că şi eu le doresc acelaşi lucru acum, să poată continua pe scena fotbalistică a României şi să ne putem bucura în continuare împreună de aceste derby-uri".

Antrenorul este de părere că absenţa galeriilor va afecta derby-ul de pe Stadionul Dinamo.

"Noi câştigăm şi pierdem numai împreună, dar cei mai importanţi sunt întotdeauna jucătorii. Noi sperăm să câştigăm, nu ne interesează adversarii. Va fi un derby în care lipsa galeriilor va conta foarte mult, pentru că ei făceau un spectacol deosebit în tribună. Trăim nişte vremuri foarte dificile, oamenii mor pe capete şi fotbalul este pe planul secund. La clubul Rapid suntem toţi vaccinaţi, toţi jucătorii şi membrii staff-ului tehnic", a precizat el.

Întrebat dacă se simte vânat, Mihai Iosif a răspuns: "Un antrenor din momentul în care este pus la o echipă este vânat. Dar eu nu sunt un iepuraş ca să fiu prins aşa uşor. Până la urmă asta este soarta antrenorilor, rezultatele sunt cele care te ţin în viaţă. Dar presiune din partea clubului pot spune că nu am simţit niciodată, din contră, am simţit o susţinere totală atât din partea patronului, cât şi a preşedintelui".

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, în deplasare, formaţia FC Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.