Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Leu a decis să revină la volan după 10 ani în Campionatul Național de Viteză în Coastă

www.romaniatv.net
Mihai Leu

Fost deținător al centurii WBO la box și campion național la raliuri, Mihai Leu a anunțat vineri, la Salonul Auto București, că va reveni la volan după 10 ani în Campionatul Național de Viteză în Coastă, informează un comunicat, conform Agerpres.

Mihai Leu, care anul trecut a fost Manager Tehnic al UniCredit Leasing Motorsport Team, țintește în 2018 titlul în Campionatul Național de Viteză în Coastă, la volanul unui Ferrari 458 Challenge. "Am avut o experiență foarte frumoasă în acest an, când am lucrat alături de duo-ul Adi Teslovan — Cseh Vajk Imre în Campionatul Național de Raliuri, însă simt că locul meu este în continuare în spatele volanului. Vreau să încep o nouă etapă în cariera mea sportivă, acum, la 49 de ani, pentru că simt că pot face în continuare performanță la cel mai înalt nivel", a declarat Mihai Leu, campion național la raliu în 2003.

La Salonul Auto București, Leu a prezentat bolidul pe care va concura. Participarea în ediția de anul viitor a Campionatului Național de Viteză în Coastă reprezintă a doua etapă a proiectului UniCredit Leasing Motorsport Team, principala investiție în motorsport a UniCredit Leasing, numărul 1 pe piața locală de leasing.

Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing, a afirmat: "Pasiunea noastră pentru motorsport este dublată de datoria pe care o avem pentru a susține acest fenomen, în calitate de lideri ai industriei de leasing. (...) După o serie bună de rezultate în Campionatul Național de Raliuri, ne-am bucurat să aflăm că Mihai vrea să revină în postura de pilot. Participarea în Campionatul Național de Viteză în Coastă reprezintă o nouă provocare, atât pentru Mihai, cât și pentru noi, și suntem gata să îl susținem în calitate de 'copiloți' în drumul său spre linia de finiș".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.