Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Lucan, prima reacție după ce DIICOT a descoperit AGENDA SECRETĂ în care avea trecute sumele date politicienilor, procurorilor și șefilor din SRI

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mihai Lucan

Procurorii au descoperit asupra medicului Mihai Lucan, în seara în care a fost audiat la sediul DIICOT, un jurnal în care acesta avea notat că fosta sa avocată trebuia să facă pentru a-l proteja un sistem relaţionalformat din procurori, judecători şi angajaţi SRI, dar şi detalii din viaţa procurorului de caz, au precizat, surse judiciare.

În ziua de Crăciun, medicul Lucan a ajuns la București, unde a fost la poliție, pentru controlul judiciar, și a oferit primele declarații.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

”Mai am o agendă, dacă vreți vi-o dau, ca să vedeți cât de secretă e. Nu comentez ce spun procurorii. Crdeți că am vrut să-l abordez pe șeful DIICOT? Ați interpretat greșit. Cele mai mari acuzații pozibile. Exclus ca în conturile firmei mele să fi ajuns 5 milioane de lei. Doar Dumnezeu poate să mă protejeze.”, a spus Mihai Lucan.

Sursele citate au arătat că, având cunoştinţă că este vizat într-un dosar DIICOT, în luna iulie 2017 Lucan ar fi notat în jurnal că fosta sa avocată trebuie să facă un cerc protector în jurul său şi să realizeze un sistem relaţional cu oameni din sistemul judiciar, respectiv, procurori, judecători, poliţie şi SRI.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

De asemenea, arată sursele citate, din jurnal ar reieşi că asupra procurorului de caz ar fi fost făcut un adevărat studiu, fiind notate în jurnal chiar şi unele mici detalii din viaţa sa privată.

În jurnal, mai spun sursele judiciare, medicul Mihai Lucan ar fi avut scrise şi mai multe maxime, iar printre cele preferate de el ar fi: "Vrei să prinzi peşte, fă-te cârlig" sau "cine ridică sabia asupra mea, îi va cădea mâna".

Citește și: Mutare SURPRIZĂ! Ce MIȘCARE a făcut PRO TV-ul în prag de SĂRBĂTORI

Sursele menţionate au mai indicat că în jurnal ar apărea şi numele procurorului-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, pe care medicul ar fi fost supărat pentru că nu ar fi putut interveni pe lângă acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.