Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Mazăre, EXPLICAȚIE - FULGER! Ce le-a cerut Radu Mazăre autorităților din Franța

radu mazare 3

Avocații lui Radu Mazăre, aflat în procedură de extrădare din Madagascar, au sesizat autoritățile franceze despre un presupus abuz la care fostul primar al Constanței a fost supus, având în vedere că decizia extrădării nu a fost luată de un judecător, a precizat, pentru MEDIAFAX, Mihai Mazăre.

Citește și: `Coordonatorul` susținătorilor lui Dragnea de la ÎCCJ, DEZLĂNȚUIRE la adresa lui Augustin Lazăr: 'Torționar'

"Avocații lui din Franța, când au constatat în această dimineața abuzul care i s-a făcut de către autoritățile din Madagscar, au decis să sesizeze autoritățile franceze despre acest lucru. Nu știm dacă acest lucru va avea ca rezultat oprirea tranzitării lui prin Franța sau alte consecințe juridice. Este acțiunea lor, conform legislației franceze. Nu a cerut Radu Mazare azil politic în Franța", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Mazăre.

Radu Ștefan Mazăre este în custodia Poliției Române, au anunțat reprezentanții instituției, precizând că întoarcerea fostului primar al Constanței pe teritoriul României va avea loc luni.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că fostul primar al Constanței va sosi pe Aeroportul Henri Coandă București, luni seară, la ora 20.10, fiind posibil ca aeronava cu care vine Radu Mazăre să aibă escală la Paris.

Potrivit procedurilor, după ce este adus în țară, fostul primar trebuie încarcerat și apoi plasat în perioada de carantină de 21 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.