Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Morar rupe tăcerea: De ce a renunțat la televiziune. 'Problema e când ajungi la minus' (Video)

a1.ro
mihai morar

De ce a renunțat, de fapt, Mihai Morar la televiziune. Realizatorul de la Radio ZU a renunțat la emisiunea sa de la Antena Stars, „Răi da’ Buni”, atunci când puțină lume se aștepta la asta. El a ieșit complet din lumea televiziunii, iar motivul care a stat la baza unui astfel de gest radical a fost explicat chiar de către el.

Mihai Morar este în continuare unul dintre cei mai urmăriți oameni din mass-media, datorită podcastului „Fain și simplu”, dar și ca realizator la Radio Zu, alături de Daniel Buzdugan, informează Româniatv.net.

De ce a renunțat, de fapt, Mihai Morar la televiziune

Mihai Morar a menționat că nu mai rezona de ceva timp cu show-ul de la TV, iar rutina în care intrase îl făcea să se simtă din ce în ce mai blazat. „Momentul zero nu îl știu, a fost, dar nu îl știu. Trebuia să fie cu mult înainte de a se termina aventura mea cu emisiunea pe care am prezentat-o. Problema e când ajungi la minus.

M-am dus, normal, că acolo te duc confortul, rutina, obișnuința unui loc călduț, unui fotoliu moale, unor invitații care vin așa, pe bandă rulantă, se schimbă din 15 în 15 minute, îi sună producătorul, tu vii cu 5 minute înainte de emisiune și le pui întrebări ca șmecherul

Nu mai era sufletul meu acolo de foarte mult timp. Eu nu am o problemă cu televiziunea, dimpotrivă, eu cred că dacă faci conținut, poți să îl faci oriunde, important e să îți găsești publicul și să fii ok cu sufletul, dorințele tale, visurile tale.

Nu mai era cazul la mine, dar nu mi-am dat seama la momentul zero, că dacă îmi dădeam seama s-ar fi întâmplat mult mai devreme”, a spus Mihai Morar.

Mihai Morar a ținut să puncteze foarte îndrăgostit de meseria lui și de ceea ce face în prezent. „Sufletul meu e acum în tot ceea ce fac. Pun mult suflet! E un consum pe care nu am cum să îl realizez acum. Terapeutul meu e frizerul meu, el îmi mai spune, se mai uită la poze cu mine și îmi mai spune, mă sună, fără să ajung la el la salon, îmi zice: „Nu arăți bine! Ești obosit! Las-o mai încet”.

Chiar dacă îți place ce faci, intri într-o capcană, îți place atât de mult și nu îți mai dai seama dacă îți face bine, dacă îți face rău. Nu te mai vezi din exterior. E bine să ai oameni atenți la tine”, a punctat el, în podcastul Ilincăi Vandici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.