Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Neșu, mărturii emoționante despre accidentul care i-a schimbat viața

captura Digi 24
Mihai Neșu

Mihai Neșu a vorbit într-o emisiune tv despre accidentul care i-a schimbat complet viața în urmă cu exact 10 ani. Fostul mare fotbalist a numit accidentarea de la un antrenament, în urma căreia a rămas paralizat și este astăzi într-un scaun cu rotile, “o binecuvântare”. Nesu juca atunci in Olanda, la FC Utrecht.

“A fost o zi ca oricare alta, mergeam la antrenament și acolo, în timpul antrenamentului, la un duel, m-am ciocnit cu un coleg și am rămas instantaneu paralizat. (...) Acel accident a fost o binecuvântare fiindcă viața mea s-a schimbat foarte mult în bine și pot să zic că sunt mult mai de folos pentru lumea asta în situația asta decât cum eram atunci și probabil că aveam nevoie de un duș d-ăsta rece, ca să mă trezesc și să îmi doresc să fac mai mult bine pe lume, să-mi doresc să devin un om mai bun, nu doar să fiu un fotbalist foarte bun care câștigă o grămadă de bani și își cumpără tot felul de lucruri. (...)

Acum, când văd ce frumoasă e viața mea și ce mulți oameni sunt în jurul meu, nu pot decât să-i fiu recunoscător lui Dumnezeu, pentru că, chiar dacă mi-a luat mobilitatea, mi-a adus atâția oameni în jur, fiindcă nu-i nimic mai frumos decât să fii înconjurat de oameni și împreună cu ei să încerci să faci bine” - a spus Mihai Neșu în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.