Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Rotaru este foarte optimist în privinţa şanselor echipei lui de a câştiga campionatul

mihai rotaru

Patronul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a declarat, joi, că este foarte optimist în privinţa şanselor echipei lui de a câştiga campionatul, potrivit news.ro.

"Credem mult în câştigarea campionatului. Începem acasă cu Astra şi cu Botoşani, două echipe bune, nu discutăm, dar jucăm acasă. CFR-ul are la Botoşani şi acasă cu FCSB, după care în retur noi îi avem acasă şi pe CFR şi pe FCSB. Sigur, ne dezavantajează lipsa suporterilor de pe stadion, dar totuşi jucăm pe Oblemenco. Sunt patru puncte, putem după primele trei etape să să fim pe primul loc", a declarat Rotaru, la ProX.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ PRIMUL Protest din România: bărbat cu sârmă ghimpată și cap de porc, în stradă, ÎMPOTRIVA izolării

El crede că Liga I, întreruptă de pandemia de coronavirus, se poate relua în luna iunie: "Cred că mai devreme de 13 iunie este mult prea optimist, dar 13-15 iunie are sens".

După două etape din play-off, CFR Cluj conduce în clasament, cu 30 de puncte, fiind urmată de FCSB şi CS Universitatea Craiova, cu câte 26 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.