Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica a stabilit obiectivul pentru echipa națională a României la EURO 2024. Într-un ton ironic, oficialul de la FCSB a ironizat adversarii naționalei

orangesport.ro
mihai stoica

Mihai Stoica și-a exprimat opinia cu privire la obiectivul pe care îl consideră potrivit pentru echipa națională a României la EURO 2024, glumind pe seama unor adversari ai României la turneul final din Germania. Oficialul de la FCSB este încrezător în potențialul echipei pregătite de Edi Iordănescu, anticipând cel puțin o victorie în faza grupelor.

Ucraina a devenit ultima echipă calificată în grupa României la EURO 2024, după ce a învins Islanda cu scorul de 2-1. În aceeași seară, „tricolorii” au disputat un meci de pregătire împotriva Columbiei, în Madrid, pierzând cu scorul de 3-2. Belgia și Slovacia completează grupa României.

Mihai Stoica consideră că obiectivul „tricolorilor” la EURO 2024 ar trebui să fie cel puțin patru puncte în faza grupelor. În încercarea de a sublinia un scenariu optimist pentru România, oficialul de la FCSB a ironizat slovacii, viitorii adversari ai echipei lui Edi Iordănescu. Stoica a explicat de ce crede că lotul Slovaciei este inferior celui al României, evidențiind faptul că unul dintre jucătorii lor cheie, Pekarik, are o vârstă apropiată de a sa.

„Știi cine este fundașul dreapta și câți ani are în naționala Slovaciei? Pekarik. Știi câți ani are Pekarik? E de aceeași vârstă cu mine. Noi vom obține patru puncte. Este imposibil ca meciul cu Slovacia, al treilea, să nu fie decisiv, iar cu Ucraina nu vom pierde”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.