Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica, atacat dur de cei de la CFR Cluj: 'E penibil cu declaraţii care nu au sens'

rtv.net
Mihai Stoica

MM Stoica a acuzat constant arbitrajele de la partidele CFR-ului, iar acum directorul sportiv al Stelei ar putea ajunge in fata comisiiilor. Bogdan Mara spune ca stelistul devine penibil prin afirmatiile sale.

"Chiar ne asteptam la acest lucru, nu ne-a mirat deloc. Sincer, nu stiu cat mai ţine acest moment, pentru ca lumea deja vede, sunt prea putini cei care mai cred in ce spune MM Stoica. Nu cred ca mai are MM Stoica credibilitatea pe are o avea. Vedem ca iese cu aceleasi lucruri si inflamandu-l si pe Gigi Becali si chiar vorbeste de niste lucruri care n-au sens. Eu cred ca lucrurile se decid pe teren suta la suta", a declarat Mara pentru Telekom Sport.

"Vor sa puna multa presiune pe arbitri, pentru ca vad ca au un concurent in acest an si aceleasi lucruri le discuta si le intorc pe toate partile si devin si penibili cateodata cu unele declaratii care nu isi au sensul. E usor sa iesi sa zici de unul de altul, sa jignesti. Oricine poate sa faca lucrul asta, dar eu cred ca nu e normal, si Liga si FRF ar trebui sa ia unele masuri cand mai exista astfel de iesiri", a adaugat Mara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.